top of page

Karins Trädgårdsresor planerar och arrangerar kultur-och trädgårdsresor med hög kvalité...och du har tid att njuta...

 

 

NYHETER:

 

Två resor till England kommer snart att publiceras:

Cotswold den 31 maj till den 4 juni

Södra England den 11 till 15 juni

2019 års resor:

Trädgårdsresor

Trädgårdar kring Rom med Ninfa

24-28 april 2019

Under den italienska renässansen i mitten av 1500-talet visade de mäktiga kardinalerna sin bildning, makt och rikedom genom att skapa fantastiska trädgårdar - vi kommer att besöka några av de mest berömda. Vi besöker också Ninfa söder om Rom - av många ansedd som den mest romantiska trädgården i världen!

Privata trädgårdar och påvens privata trädgård står också på programmet.

Genomförd

Italien, Lago di Como och Lago Maggiore

3-7 maj

 

Trädgårdsresan till två av norra Italiens ljuvliga alpsjöar.  Vi möter den ljuvliga försommaren i blåregnets tid - och när azaleorna blommar kring de romantiska sjöarna Lago di Como och Lago Maggiore.

Genomförd

 

England - Cotswold

2-6 juni 2019

The Cotswolds – känt för sina honungsfärgade hus i pittoreska små byar som ligger utspridda i ett vackert, orört och böljande landskap, men också känt för sina många exceptionellt fina trädgårdar. Vi kommer att besöka berömda trädgårdar som Hidcote Manor och Kiftsgate Court, men kanske ännu mer spännande blir våra besök i gömda, helt privata trädgårdspärlor som det är nästintill omöjligt att få besöka på egen hand. 

Genomförd

Rosenresa till England

11-15 juni

Resan går till två kända områden i England - the Cotswolds,  med sina fantastiska trädgårdar och The Midlands som stoltserar med områden av bedårande natur.

Vi kommer att besöka både privatträdgårdar och flera berömda visningsträdgårdar, men höjdpunkten för rosälskaren blir säkert  David Austins trädgård och plantskola.

Resan är gjord till Rosensällskapet i Skåne men har några platser kvar, så ytterligare några  rosälskare är välkomna att följa med.

Genomförd

England- Sydkusten

13-17 juni 2019

På resan till södra England kommer vi att besöka den kanske mest berömda av alla Englands trädgårdar,  Sissinghurst Castle, men framför allt tas vi emot av välkomnande trädgårdsägare i deras vackra privatträdgårdar - under en tid då rosorna blommar som mest. Resan ger också möjligheter till att handla på plantskolor och att uppleva den charmiga kuststaden Eastbourne med sina många affärer och restauranger. 

Genomförd

Normandie med Monets trädgård

6-10 September

Trädgårdsresan till Normandie bjuder på ett pärlband av vackra och intressanta trädgårdar, fransk god mat och övernattning på fina hotell med toppenläge i två charmiga städer, semesterorten  Deauville vid kusten och historiska Rouen i norra delen av Normandie. 

Genomförd

 

 

Please reload

bottom of page