top of page

Karins Trädgårdsresor planerar och arrangerar kultur-och trädgårdsresor med hög kvalité...och du har tid att njuta...

 

 

NYHETER:

Alla resor under 2018 är nu genomförda och 2019 är under planering och vi kommer att lägga ut resor på hemsidan efterhand som det finns information om respektive resa.

Vi kommer antagligen att ha resor till Italien, alpsjöar - Roms omgivning med Ninfa och till England, Södra England och några till...

Resor 2018:

 

England- Highgrove 9-11 maj           FULLBOKAD

Rom - med Ninfa 23-28 april             FULLBOKAD

England - The Cotswolds 4-8 juni     FULLBOKAD

Englands sydkust 12-17 juni             FULLBOKAD

England - Somerset 2-7 september  FULLBOKAD

Normandie 10-14 september            FULLBOKAD

 

Vi har avreseorterna Köpenhamn och Stockholm och för vissa resor dessutom Göteborg, Oslo och Helsingfors.

 

2018 års resor:

Trädgårdsresor

Trädgårdar kring Rom med Ninfa

23-28 april 2018

Under den italienska renässansen i mitten av 1500-talet visade de mäktiga kardinalerna sin bildning, makt och rikedom genom att skapa fantastiska trädgårdar - vi kommer att besöka några av de mest berömda. Vi besöker också Ninfa söder om Rom - av många ansedd som den mest romantiska trädgården i världen!

Privata trädgårdar och påvens privata trädgård står också på programmet.

Genomförd

England - Prins Charles Highgrove

9-11 maj

Lyxig trädgårdshelg där vi som höjdpunkt besöker prins Charles privata trädgård Highgrove.  Vid ett fåtal gånger per år kan man få besöka Highgrove. Vi har vi lyckats att igen få tillträde för en grupp om 25 personer för en guidad rundvandring i den berömda trädgården.

Genomförd

England - Cotswold

4-8 juni 2018

The Cotswolds – känt för sina honungsfärgade hus i pittoreska små byar som ligger utspridda i ett vackert, orört och böljande landskap, men också känt för sina många exceptionellt fina trädgårdar. Vi kommer att besöka berömda trädgårdar som Hidcote Manor och Kiftsgate Court, men kanske ännu mer spännande blir våra besök i gömda, helt privata trädgårdspärlor som det är nästintill omöjligt att få besöka på egen hand. 

Fullbokad

England- Sydkusten

12-17 juni 2018

På resan till södra England kommer vi att besöka den kanske mest berömda av alla Englands trädgårdar,  Sissinghurst Castle, men framför allt tas vi emot av välkomnande trädgårdsägare i deras vackra privatträdgårdar - under en tid då rosorna blommar som mest. Resan ger också möjligheter till att handla på plantskolor och att uppleva den charmiga kuststaden Eastbourne med sina många affärer och restauranger. 

Fullbokad

England - Somerset

2-7 september 2018

Vackra landskapet Somerset i västra England kommer att under tidig höst visa oss ett överflöd av sensommarblommor och vackra gräs i härliga privata trädgårdar, både sådana som skapats av de charmerande trädgårdsägare vi får möta och de som skapats av kända trädgårdsdesigners.

Fullbokad

 

Normandie med Monets trädgård

10-14 september

Trädgårdsresan till Normandie bjuder på ett pärlband av vackra och intressanta trädgårdar, fransk god mat och övernattning på fina hotell med toppenläge i två charmiga städer, semesterorten  Deauville vid kusten och historiska Rouen i norra delen av Normandie. 

Please reload

bottom of page